Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να έρθω από κοντά να δω τα προϊόντα σας ?
 
Δυστυχώς δεν γίνεται γιατί δεν υπάρχει φυσικό κατάστημα. Συγκεκριμένα προιόντα μας θα τα βρείτε σε καταστήματα που συνεργαζόμαστε. Ρωτηστε μας και θα σας ενημερώσουμε.
 
Αποστολές στο εξωτερικό γίνονται ?
 
Φυσικά και γίνονται . Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τις χρεώσεις επικοινωνήστε μαζί μας
 
Αν δεν μου κάνει το νούμερο στα παπούτσια ή στα ρούχα μπορώ να τα αλλάξω?
 
Φυσικά και μπορείς. Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται παρά μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις που φέρουμε την ευθύνη εμείς. Αλλαγές σε νούμερα γίνονται αρκεί να μας ενημερώσεις μέσα σε 4 εργάσιμες μέρες από την ημέρα που το παρέλαβες και αρκεί να επιστραφεί στην κατάσταση που το παρέλαβες και στην ίδια συσκευασία.
 
Αν παραγγείλω κάτι σήμερα πότε θα το έχω?
 
Εξαρτάται το είδος και την διαθεσιμότητα του προϊόντος. Επειδή τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα και φτιάχνονται αποκλειστικά για εσένα θέλουμε 2-3 ημέρες το πολύ για την δημιουργία του και 1-2 ημέρες για να έρθει σε εσένα. Συνήθως σε 3 μέρες από την επιβεβαίωση παραγγελίας είναι στην πόρτα σου. Σε κάθε περίπτωση σε ενημερώνουμε να ξέρεις ακριβώς την ημέρα που θα φύγει από εμάς για να τα περιμένεις.

Τα σανδάλια είναι ίδια με αυτά που βλέπουμε στην φωτογραφία?

Επειδή τα σανδάλια μας φτιάχνονται αποκλειστικά για εσένα και δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα συνήθως ενδέχεται να διαφέρουν λίγο στις λεπτομέρειες. Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι διαφορετικά και δεν διαφέρουν κατα πολύ με την φωτογραφία. Αυτό γίνεται γιατί οι παρτίδες των υλικών που χρησιμοποιούμε ενδέχεται και αυτές να αλλάζουν κατα καιρούς αλλά όπως αναφέραμε όχι κατα πολύ. Σε κάθε περίπτωση κάνουμε ότι μπορούμε για να είναι ακριβώς αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία.

Αν χαλάσει κάτι επιστρέφεται?

Επειδή τα σανδάλια είναι φτιαγμένα στο χέρι και γενικά ότι είναι χειροποίητο θέλει προσοχή , αν έρθουν σε εσάς με κάποιο ελλάτωμα θα πρέπει να μας ενημερώσετε μέσα σε 1 μέρα από την παραλαβή σας για να το αντικαταστήσουμε. Διαφορετικά δεν φέρουμε ευθύνη, αλλά σε κάθε περίπτωση μπορούμε να το φτιάξουμε πάλι αν υπάρχουν διαθέσιμα τα υλικά με το κόστος που θα αναλογεί στην περίπτωση αρκεί να είναι της σχέδιο της σεζόν που τρέχει

el EL en EN fr FR it IT es ES

We have 523 guests and no members online